Praktijkfolder

Praktijkfolder Huisartsenpraktijk Seelt


Huisartsenpraktijk Seelt

Jeudje 2
1621 GM Hoorn
Telefoon: 0229 214566
Fax: 0229 249547

:

seelthuisarts.praktijkinfo.nl


Home

Online patientportaal

Binnenkort starten we met onze nieuwe online patientportaal voor Recepten, Webagenda en eConsult.

Klik hier voor uw nieuwe registratiie.

 

 

Welkom op de site van huisartsenpraktijk Seelt, die u bereikt heeft via de website van Veliushoed, de vier Huisartsenpraktijken Onder Een Dak op het Jeudje.

 

Nederlandse Praktijk Accreditering


Sinds 2017 is de praktijk gecertificeerd met een NHG keurmerk: de ‘Nederlandse Praktijk Accreditering’.  Hiermee laten wij zien dat we aan kwaliteitsverbetering werken, aan veiligheid werken en transparantie nastreven.
Om dit keurmerk te behouden wordt jaarlijks een audit verricht door een officiële NPA-accrediteur. De praktijk wordt op die dag op een aantal punten beoordeeld en de adviezen die hieruit volgen worden in verbetertrajecten opgenomen.

NHG

 

De praktijk is op dit moment niet geopend voor nieuwe patiënten.

 

Vernieuwde patiëntenomgeving. Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

 

Toestemming regelen

Hier kunt u uw toestemming regelen voor het elektronisch beschikbaar stellen van uw medische gegevens via het LSP (Landelijk Schakelpunt). U kunt uw toestemming regelen voor uw huisarts en apotheek.

Wat moet u doen?

U regelt uw toestemming in drie stappen:  

  1. Klik op 'LSP' en zoek en kies de zorgverlener voor wie u uw toestemming wilt regelen.
  2. Vul uw gegevens in.
  3. Verstuur uw gegevens met DigiD met sms, of print het formulier en geef dit aan uw zorgverlener.

Belangrijk om te weten!

  • Wilt u dat zowel uw huisarts als uw apotheek uw medische gegevens kan uitwisselen? Geef ze dan allebei uw toestemming. Als meerdere apotheken een dossier over u bijhouden, kunt u elk van hen toestemming geven.
  • Heeft u eerder op deze website uw toestemming geregeld met DigiD met sms? Dan kunt u bij 'Mijn statusoverzicht' nagaan of uw zorgverlener uw toestemming heeft verwerkt.

 

BIJZONDER in de Velius' hoed: de behandeling van HANGENDE OOGLEDEN!
Een van onze huisartsen, dokter Wybenga, legt zich al vele jaren toe op chirurgische ingrepen in de huisartspraktijk. Inmiddels is de ooglidcorrectie daarvan speerpunt geworden.Deze ingreep, die doorgaans niet door de verzekeraar wordt vergoed kan voor gereduceerd tarief worden uitgevoerd bij patiënten van de Velius' hoed. Voor meer informatie klikt u hier.

 

Pand 

 

 

Praktijkinformatie

Maandag 08:00 17:00
Dinsdag 08:00 17:00
Woensdag 08:00 17:00
Donderdag 08:00 12:00
Vrijdag 08:00 17:00

Donderdagmiddag kunt u voor spoedgevallen terecht bij dr. Wybenga of dr. Roelofs. Dit is per week verschillend, voor het telefoonnummer kunt u bellen naar de praktijk van dr Seelt.

De praktijk is op dit moment niet geopend voor nieuwe patiënten. 

Contact met uw huisarts na ziekenhuisopname

 

Het kan voorkomen dat u in contact komt met andere gezondheidszorginstelling dan uw huisarts. Bijvoorbeeld met de huisartsenpost, de ambulancedienst of de specialist. Dit is vaak een indrukwekkende ervaring.

Vaak, maar niet altijd, krijgt de huisarts bericht. Als u een dergelijk contact wilt bespreken met uw huisarts, kunt u het beste een terugbelafspraak maken met de huisarts die u het beste kent.

Een enkele keer horen wij van patiënten terug: “ik had verwacht dat u contact zou opnemen, maar ik hoorde maar niets”. Daaruit spreekt veel vertrouwen, maar ook teleurstelling. Dat laatste willen wij natuurlijk liever voorkomen.

Dus: als u graag wil overleggen, bel dan de praktijkassistente. U wordt teruggebeld op een geschikt tijdstip en wij blijven op de hoogte van uw gezondheid.

Telefoon

Voor het maken van afspraken kunt u bellen tussen 08.00 - 10.30 en 11.00 - 12.00 met telefoonnummer 214566.
Voor uitslagen kunt u bellen tussen 14.00 en 14.30.

Voor herhaalrecepten belt u ook met 214566 en drukt u vervolgens optie 2.

Voor SPOEDGEVALLEN kunt u bellen naar 214566 en drukt u een 1.

Als u een afspraak wilt maken vraagt de assistente naar uw klachten. Dit vraagt zij om te kunnen inschatten of u vandaag nog geholpen moet worden, hoeveel tijd er nodig is of dat zij u misschien telefonisch adviezen kan geven.

Voor herhaalrecepten belt u naar 214566 en drukt u een 2. Ook kunt u op de website herhaalrecepten aanvragen via het kopje herhaalrecepten.

Assistente handelingen

Als u uw urine wilt laten testen op een blaasontsteking kunt u uw ochtendurine bij de praktijk inleveren. U wordt dan verzocht om een formuliertje in te vullen, hierop kunt u vermelden wat de klachten zijn. De assistente spreekt met u een tijd af om te bellen voor de uitslag.

Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kunt u terecht bij de assistente voor controle van de bloeddruk, oren uitspuiten, injecties, hechtingen verwijderen, uitstrijkjes enzovoorts. Bij voorkeur kan dit tussen 14.30 en 16.00 uur.

Centrale huisartsenpost

Als u 's avonds, 's nachts of in het weekend een huisarts nodig heeft kunt u contact opnemen met de centrale huisartsenpost te hoorn via telefoonnummer 0229-297800. Zij zijn gevestigd aan de Maelsonstraat 5. U kunt uitsluitend terecht na een telefonische afspraak.

Inloggen voor patiënten

 

pharmeon

gezondheids­informatie