Praktijkondersteuners

In de praktijk van dr. Seelt zijn vijf praktijkondersteuners werkzaam, drie praktijkondersteuners somatiek en 2 praktijkondersteuners GGZ.

Praktijkondersteuners somatiek:

Deze praktijkondersteuners verzorgen de controle en begeleiding van patiënten met een chronische aandoening en ondersteunen de huisartsen hiermee in de zorg voor deze groep patiënten, zoals:

  • Diabetes Mellitus type 2
  • Chronische longaandoeningen als Astma en COPD.
  • Preventie van hart- en vaatziekten.
  • Begeleiding bij het stoppen met roken

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen:


Telefonisch spreekuur: maandag-woensdag en vrijdag van 12:00 - 12:30 uur en van 13:30 - 14:00

Op dinsdag en donderdag om 12:00 - 12:30 uur 266002

U kunt ook het antwoordapparaat inspreken: spreek uw naam, geboortedatum, de naam van uw huisarts en uw telefoonnummer in dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.


Inloopspreekuur: dinsdag en donderdag 8.20-8.40 uur voor het bepalen van een nuchter bloedsuiker.  Wij willen u vriendelijk verzoeken om u van te voren aan te melden bij de balie.

Praktijkondersteuner GGZ:

Ruim 4 op de 10 Nederlanders krijgen in hun leven te maken met psychische problemen. De overheid wil dat mensen met psychische problemen passende hulp krijgen via de huisarts, basis GGZ of gespecialiseerde GGZ.

Als huisartsenpraktijk vinden wij het belangrijk dat mensen laagdrempelig en zonder extra kosten voor de patiënt, gezien kunnen worden binnen de praktijk, op een spreekuur door onze vaste praktijkondersteuners GGZ: mevrouw L. L. Hilkens en mevrouw F.V. Wybenga.  Mevrouw Hilkens is psycholoog en cognitief gedragstherapeut i.o., zij werkt 3,5 dag bij ons op de praktijk en heeft zich gespecialiseerd in de volwassenenzorg. Mevrouw Wybenga is gezondheidszorgpsycholoog met als specificatie jeugd tevens is zij orthopedagoog. Zij werkt op de vrijdag in onze praktijk.

Inloggen voor patiënten

 

pharmeon

gezondheids­informatie